Sve cijene uključuju PDV. Istaknuta cijena vrijedi za jednokratno plaćanje. Ukoliko se plaćanje vrši kreditnom karticom na rate i/ili se odabere dostava na željenu adresu, cijena proizvoda će biti uvećana i prikazana u pregledu košarice prije zaključivanja narudžbe.

-20%

Imate pitanja o proizvodu?

Start CBD Čaj od konoplje sa šipkom

Čaj od industrijske konoplje iz organskog uzgoja sa dodatkom šipka iz organskog uzgoja. Čaj je odličan antioksidans, jača imunološki sustav, eliminira probavne smetnje, gubitak apetita, smanjuje težinu i ublažava probleme s bubrezima.

Neto količina: 20g (20 filter vrećica x 1g)

Cijena s PDV-om

40.00 kn 32.00 kn

40.00 kn 32.00 kn

* Sve cijene uključuju PDV. Istaknuta cijena vrijedi za jednokratno plaćanje. Ukoliko se plaćanje vrši kreditnom karticom na rate i/ili se odabere dostava na željenu adresu, cijena proizvoda će biti uvećana i prikazana u pregledu košarice prije zaključivanja narudžbe.
Količina
Besplatna dostava za narudžbe iznad 400 kn

Opis proizvoda

Čaj od konoplje sadrži cvijet i list industrijske konoplje, te šipak iz organskog uzgoja. Osim vitamina C, plodovi šipka obuhvaćaju i provitamin A, jabučnu, limunsku i fosfornu kiselinu, narančasto-žuto esencijalno ulje, minerale i drugih tvari. Čaj sadrži CBD.

Priprema čaja od konoplje sa šipkom:

Filter vrećicu preliti s 2 dcl vruće vode, pustiti da odstoji 5 minuta, izvaditi filter vrćicu.
Po želji dodati limun i/ili med te izbjegavati dodavanje šećera.

Imate pitanja o proizvodu?