Sve cijene uključuju PDV. Istaknuta cijena vrijedi za jednokratno plaćanje. Ukoliko se plaćanje vrši kreditnom karticom na rate i/ili se odabere dostava na željenu adresu, cijena proizvoda će biti uvećana i prikazana u pregledu košarice prije zaključivanja narudžbe.

Imate pitanja o proizvodu?

CBG Cvjetovi (Cannalize) 2g

CBG cvjetovi Cannalize – ručno obrani i prirodno sušeni cvjetovi CBG industrijske konoplje kako bi se zadržala svježina proizvoda te sačuvala prepoznatljiva prirodna aroma kadulje i laganih nota citrusa.

Cijena s PDV-om

100.00 kn (~ 13,27 €)

* Sve cijene uključuju PDV. Istaknuta cijena vrijedi za jednokratno plaćanje. Ukoliko se plaćanje vrši kreditnom karticom na rate i/ili se odabere dostava na željenu adresu, cijena proizvoda će biti uvećana i prikazana u pregledu košarice prije zaključivanja narudžbe.
Količina
Besplatna dostava za narudžbe iznad 400 kn

Opis proizvoda

CBG punim imenom kanabidiol je jedan od 113 aktivnih sastojaka konoplji. Najzastupljeniji je u biljci industrijska konoplja koja ima vrlo visok postotak CBG, a jako nizak THC što ju čini legalnom (THC ispod 0,2 %). U nekim sortama industrijske konoplje prisutnost CBG-a je i do 40 %. CBG se dobiva ekstrakcijom pomoću ugljikovog dušika koji svojom metodom sačuva i druge bitne hranjive tvari, vitamine, antioksidante, minerale. Za razliku od THC, CBG nije psihoaktivan te nema neugodnih nuspojava.

Djeluje na endokanabinoidni sustav u našem tijelu, stimulira receptore koji su odgovorni za apetit, raspoloženje, ima protuupalno djelovanje, čuvar je imuniteta, regulira bol te pomaže boljem pamćenju.

Imate pitanja o proizvodu?