Sve cijene uključuju PDV. Istaknuta cijena vrijedi za jednokratno plaćanje. Ukoliko se plaćanje vrši kreditnom karticom na rate i/ili se odabere dostava na željenu adresu, cijena proizvoda će biti uvećana i prikazana u pregledu košarice prije zaključivanja narudžbe.

Imate pitanja o proizvodu?

Konopljini keksi – đumbir

Konopljini keksi napravljeni su od najkvalitetnijih sastojaka i sadrže integralno pšenično brašno i konopljino brašno koje je bogato proteinima.

Cijena s PDV-om

30.00 kn (~ 3,98 €)

* Sve cijene uključuju PDV. Istaknuta cijena vrijedi za jednokratno plaćanje. Ukoliko se plaćanje vrši kreditnom karticom na rate i/ili se odabere dostava na željenu adresu, cijena proizvoda će biti uvećana i prikazana u pregledu košarice prije zaključivanja narudžbe.
Količina

Nema na zalihi

Besplatna dostava za narudžbe iznad 400 kn

Opis proizvoda

Konopljino brašno je brašno bez glutena, s visokim udjelom proteina, koje konzumiramo kao dodatak drugim vrstama brašna u kruhu i svim ostalim pekarskim i slastičarskim slanim i slatkim proizvodima. Svijetlo zelene boje, vrlo blagog orašastog okusa i mirisa.

100% PRIRODNO - Bez aditiva, konzervansa i umjetnih boja.

U keksima nema aditiva (umjetne boje, okusi, arome), konzervansa, namirnica životinjskog porijekla (mlijeko, jaja, maslac), niti soje.

Keksi su zdrava i ukusna namirnica. Otkrijte koji su vama najdraži okusi i uživajte u aromatičnom okusu konopljinih keksa.

Konopljine kekse nudimo u 3 različita okusa u pakiranju od 125 g.

Imate pitanja o proizvodu?