Uvjeti korištenja

OPĆI UVJETI POSLOVANJA

PRODAVATELJ:

CER-CO društvo s ograničenom odgovornošću
(skraćeno: CER-CO d.o.o.)

Sjedište/adresa:

Biljevec 76, 42243 Maruševec, Hrvatska (Croatia)

Adrese elektroničke pošte:

[email protected]

[email protected]

Web: https://startcbd.eu/

Upisan u sudski registar Trgovačkog suda u Varaždinu pod brojem (MBS): 070015037

OIB: 58615427252

VAT: HR58615427252

MB: 03929442

Temeljni kapital: 20.000,00 kuna, u cijelosti uplaćen

Uprava: Marko Cerjan, direktor poduzeća

Osoba ovlaštena za zastupanje: Marko Cerjan  direktor

Kontakti:

tel/fax: ++385 42 729 581

GSM:

++385 98 940 8 666 (Marko Cerjan  direktor)

IBAN: HR9123600001101749467

SWIFT: ZABAHR2X

Transakcijski računi otvoren u: Zagrebačka banka d.d. 2360000-1101749467

KORISNIK

Svaka osoba koja pristupi internet stranici www.startcbd.eu , bilo u svrhu razgledavanja ili kupnje proizvoda koji se nude na toj stranici.
Korištenjem internet stranice CER-CO d.o.o. smatra se da su korisnici stranice u svakom trenutku upoznati s Općim uvjetima poslovanja te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju.

CER-CO d.o.o. zadržava pravo u bilo kojem trenutku i bez prethodne obavijesti ukinuti ili zamijeniti sadržaj od ovdje navedenih Općih uvjeta poslovanja. Stoga su korisnici dužni prilikom svake posjete internet stranici CER-CO d.o.o. pregledati sadržaj Općih uvjeta poslovanja. U suprotnom, Prodavatelj se oslobađa bilo kakve odgovornosti.

Korisnik prihvaća činjenicu da ponekad može biti otežan i/ili onemogućen pristup internet stranici www.startcbd.eu zbog održavanja stranice ili zbog događaja na koje CER-CO d.o.o. nema utjecaja.

Zabranjeno je koristiti internet stranice CER-CO d.o.o. na bilo koji način koji može uzrokovati štetu Prodavatelju ili bilo kojoj trećoj strani. Korisnici ne smiju putem ove internetske stranice objavljivati ili prenositi bilo kakve materijale koji ugrožavaju ili na bilo koji način krše prava drugih te koji su po svojoj prirodi nezakoniti.

CER-CO d.o.o. se u potpunosti odriče odgovornosti za bilo kakvu štetu koja bi eventualno mogla nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani korištenjem internet stranice CER-CO d.o.o. .

Korištenje Internet stranice CER-CO d.o.o. se ne naplaćuje.

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

CER-CO d.o.o. posebnu pažnju posvećuje privatnosti i zaštiti osobnih podataka naših kupaca. Sukladno Općoj uredbi o zaštiti osobnih podataka Europske unije, kao i Zakonu o zaštiti osobnih podataka i drugim zakonskim propisima Republike Hrvatske, prikupljamo samo najnužnije osobne podatke korisnika u svrhu obrade upita i/ili narudžbe. Prilikom slanja upita i/ili narudžbe kupac daje suglasnost za obradu svojih podataka. Svaki korisnik ima pravo u bilo kojem trenutku zatražiti brisanje ili ažuriranje svojih podataka slanjem obavijesti na [email protected].

Osobni podaci se štite sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka i neće se ni na koji način učiniti dostupnim trećim stranama osim onim poslovnim partnerima koji su nužni za realizaciju isporuke narudžbe. CER-CO d.o.o. ne odgovara za slučajnu pogrešku ili pogrešku zbog više sile ili drugih objektivnih okolnosti kojima se uzrokuje slučajno kršenje zajamčene zaštite vaših podataka.
Osobne podatke ne prosljeđujemo neovlaštenim osobama niti organizacijama, niti ih koristimo za neke druge, nepredviđene i nedozvoljene svrhe.

Da bi se zaštitili osobni podaci i sami korisnici su odgovorni i dužni voditi brigu o sigurnosti svoje e-mail adrese te odgovarajuće antivirusne zaštite svog računala.